I'm leaving you for a while...
My dear friends!

Nu är resväskan packad och i morgonbitti drar jag och Annika till Indien för två veckors rekreation och allmänt slöande i solen. Tänkte försöka hålla mig borta från alla former av internetkommunikation och telefonkommunikation, så vill du mig nåt så får du använda telepati eller nåt. Men var inte ledsen, det finns en massa andra bra (bättre?) bloggar att läsa under tiden, här snett ner till höger t.e.x. Kommer tillbaka den 12:e Mars med förhoppningsvis en massa nya grejor å bilder och solbränna som till och med sveriges NO.1 "guido" Björn Ranelid skulle kunna bli avundsjuk på .

LATERS! / THE FOX TAIL.

Klumpfot? Yes please!

Dessa handsydda löjligt limiterade "Waxed Canvas Maine Hunting Shoes" från L.L. Bean finns att förbeställa här för ynka 129 US.D. Skulle kunna tänkt mig haft ett par i helgen som var!"Crazy on you."


Sitter uppe å väntar på att tvätten nere i tvättstugan ska bli klar och lyssnar på våra kära neighboorinos under oss som bråkar och skriker för femtielfte natten i rad. Tycker dom borde sätta på Heart's "Crazy on you" och ha lite makeuplove istället, lär dock inte hända just nu av vad jag hör...  Fan vad skönt att vi drar om 48 timmar och slipper lyssna på deras j-kla tjafs i två hela veckor!!!!!


For you loverrrrs: HEART!


Överlägset beteende.


Min kära flickvän drar till New York om några veckor så jag håller på med en liten hemlig shoppinglista över saker jag verkligen inte behöver men vill ha ändå. Ett stopp på Supreme's butik på 274 Lafayette Street skulle sitta fint, om du orkar med personalen med den överlägsna attityden-upplägget det vill säga. Jag vill att du köper allt här nedan plus lite till tack! Jag skickar med lite Dollares.Supreme S/S 10.
Snow/Plow.


Ibland önskar man att man var tio år gammal igen, typ som i helgen när jag var på landet och det snöade som attan! Gick ut i kylan och visste inte riktigt vad jag skulle göra med all denna snö, hade jag varit tio hade jag byggt ett snöslott på studs och haft snöbollskrig tills fingrarna förfrusigt och mörkret fallit. By the way så blev vi nästan insnöade, på riktigt!
Råttans år.
Kollade in japanska märket RATS. Me likey likey, in a wannabe-biker kinda way!That Summer Feeling....
(Klicka på bilderna för att förstora, pucko!)


Glöm bort att gatorna är täckta av is och snö för en stund och lyssna lite på Jonathan Richman's That Summer Feeling och låtsas att det sommar. Känns lite bättre va? Ska vi börja räkna ner eller? Nä just ja, värsta snöstormen är ju på väg in till helgen. Kul!...
Touché!
Jaja, värsta klyschan! Klart man har sett Wes Anderson's The Darjeeling Limited från 2007 några gånger för mycket och drömt om att resa runt med ett "set" med handmålade resväskor och koffertar, en grym kostym och ett soundtrack i öronen som heter duga, mitt i landet som måste ha världens vackraste färgskalor. Men förmodligen med största sannolikhet blir det mera åt charterfamiljer, backpackers med dreads, Goa-trance, diarré, Coca-cola och trampa i helig koskit på stranden den här gången...


...Kommer ni ihåg det här förresten? På tal om Wes. Vi lämnar det så!

Arty farty/Pyjamasparty.


Tänkte smygstarta den kommande indiska pyjamas-stilförvirringen genom att införskaffa två av Acnes gamla PJ Shirt som vi har i kopiösa mängder på Archive, såklart bästa skiten! Har aldrig reflekterat över hur praktiskt det är med extra fickor på skjortan förräns häromveckan när jag var på Acnegalejet på Enskilda Galleriet och fick trängas med anorektiska små fashionkids med vassa små armbågar och knuffas runt av mediafyllon - bara för att ta sig fram till gratisbaren, väl framme stoppade jag på mig två extra öl i vardera ficka. Slapp gå till baren mer den kvällen!

Var dock först lite tveksam till det "fejkade färgstänket" på den blåa skjortan, men det funkar. På tal om fejk så fick vi en tryckt reproduktion av Waldemar Lorentzontavlan Parisiska gatumusikanter från Bukowski's som nu hänger på våran rosa vägg i sovrummet.


"FALLING IN LOVE WITH PJ'S AND FAKE ART"


Let's get stilförvirrad.
Tog med mig med solbrillorna till jobbet igår, tänkte spankulera lite i solen på lunchen - men icke! Helt plötsligt var det snöblandat regn och värsta slasket från helvetet. Om det inte vore för att vi drar till Indien om några veckor för lite själslig och kroppslig semester skulle jag ställt mig under första bästa halvmeters istapp. Har aldrig varit i Indien tidigare men det kommer bli bra skit, är ju sjukt peppad på sol och värme just nu. Det som dock ofta händer på semestrar är ju att man blir "stilförvirrad" och köper på sig massa konstiga kläder och grejer som när kommer hem bara WTF!? Tänkte kanske ändå gå all in lite som John, Paul, George och Ringo gjorde -68, glida runt i pyjamas med blommor runt halsen, meditera, spela sitar och jaga heliga kossor på stranden, typ. Kanske odla upp ett ordentligt skägg igen? Beatles lilla "andliga resa" fick dock ett adrupt slut när deras mediakåta/kåta guru Maharishi tafsade på Johns dåvarande flickvän om jag inte minns fel....
Resan satte ju ändå en hel del spår kan man ju lugnt säga....


Patched up.
Cut...


Off...


The crap...


Patch up!Förra våren var det här min favoritväst, känns fortfarande j-vligt bra. Black Spades var som jag skrev om tidigare nånstans(?) ett av gatugängen som härjade i New York på 70/80-talet och bestod nästan enbart av afroamerikaner och som senare blev grunden till det fredligare Zulu Nation. Spades ärkefiender var latinogängen med Savage Skulls och Savage Nomads i spetsen som blivit skildrade i dokumentären "80 blocks from Tiffany's" från 1979. Går säkert att ladda ner, annars finns hela filmen upplagd här på You Tube, värt att kolla! Och ja, det är en rävsvans som hänger ner på jeansen.Surt sa räven!
Herr Judit finns just nu två uppstoppade rävar, jag frågade Felix som jobbar där om dom var till salu och det visade att för 5000 pix/st skulle dom kunna vara i min ägo. Enda kruxet är att jag ganska nyligen köpte en resa för mina sista slantar och inte riktigt kan motivera att ta ett smslån för att köpa just ett par uppstoppade rävar (dessutom anser jag att ta smslån är ungefär lika dumt som att köra heroin i halspulsådern!). Skulle även kännas lite morbidt att ha två döda rävar stirrandes på sig varje morgon när man vaknar. No dead foxes for me this time...Home sweet "home".
Dudes and dudettes! Ni har väl varit inne å gluttat på ONE TRIP PASS hoppas jag? Annars är det på tiden att ni gör det...

Hittar alltid en massa trevliga inspirerande grejer som gör en glad, till exempel videon till "Home" med Edward Sharpe & Magnetic Zero's.


""Home is wherever I'm with you""
Things are gonna go my way....


När man tittar i backspegeln är inte svårt att se tillbaka på 2009 som ett minst sagt mediokert år, iallafall ur en karriärsmässig och ekonomisk synvinkel för min del. Ingenting blev som det man hade tänkt sig, jobbintervjuer gick åt h-lvete och avlönade "bloggprojekt" gick upp i rök, semesterresor fick stryka på foten och det är ju om sanningen ska fram ganska så jäkla omöjligt att leva i Stockholm 2009 på endast vackra visioner, luft, kärlek och ett lågavlönat extraknäck en dag i veckan(!). Som tur är har jag ju en underbar flickvän som brings the dough och massa härliga vänner och familj, och det mesta brukar ju faktiskt gå min väg till slut - det tar bara lite längre tid på mina "omvägar". Så man kan väl säga att det var lite som att stor jäkla stenjävel föll från mitt bröst när första "heltidslönen" från Acne trillade in på mitt konto i måndags. Gick på en gång till Our Legacy och köpte dom här bootsen som jag tjatat och tjatat om sen förra sommaren, fick excellent service av Fredrik och Samuel som handslipade skoparet ifråga och dessutom var dom nedsatta med 50%. Tack som fan! Vi kommer gå långt ihop, jag och mina nya stövlar......
Vintagekänsla fast ändå nya, gotta love it! Kan inte köpa second hand-stövlar, känns så jäkla nasty att stoppa fötterna i nån okänd persons svettiga dosor!...
RSS 2.0