The Magnificent Seven.

NEIGHBORHOOD.Rousers.


(Klicka på bilderna för att göra dom större.)


A Substitute For Love....
Som sagt, medans min gamla "slitvarg" får vila upp sig funderar jag på att skaffa mig en ny skinnjacka, och varför inte denna Bikerinspirerade sak från Acne? Oliver heter den och går loss på 5995:-, såg imorse att den har kommit in på Norrmalmstorgsbutiken och finns även att beställa på webshoppen.

Andra tips? I'm all ears!...


En Kärlekshistoria.


När det kommer till skinnjackor så lever jag i tron om att man bara kan äga en enda riktigt grym skinnpaj under hela sin livstid. Självklart kan du ha en massa snygga dyra skinnjackor, men det kommer alltid finnas "den där" som spelar i en helt egen liga! Den som man aldrig tröttnar på, som sitter som ett andra skinn och som bara blir snyggare och snyggare ju mera tuff kärlek du ger den. Min stora kärlek hittade jag på 118 Second Läder för drygt tio år sedan och har varit min trogna följeslagare sedan dess genom svettiga nätter på Metropolis under Indieåren, leriga festivalbesök, regniga Londonresor och kalla nätter runt Stureplan i triumf och besvikelser. Jag kan inte komma på någon materialistisk ägodel som jag älskar mer, den har liksom blivit en del av mig, jag blir alltid lite kaxigare/för kaxig när jag bär den på stan och ser andra killars avundsjuka blickar, hehe. Ibland har den blivit utsmyckad med pins och tillfälligt lagad med stora säkerhetsnålar och senast för två år sedan fick den några Black Spades-patches på ryggen som jag kommit över från Sönkes(Odd Number) Gangs Of New York-projekt.

Tyvärr har jag gjort tabben att låna ut den några gånger, bland annat till min kompis Fredrik Nilsson som lyckades tappa bort den när han spelde skivor på Baba Sonic en blöt natt och kom hem med en helt annan skinnpaj. Jag blev först helt knäckt och funderade på om jag skulle flå honom och sy upp en ny jacka av hans bleka lekamen , men som tur var kom jackan till rätta veckan därpå av någon "snäll själ" som hade råkat ta fel jacka. Sist jag lånade ut den strax innan Jul till en annan kompis som skulle på nån 70-talsmaskerad och fick tillbaka den i en påse, tog upp den idag och såg att hela högerfickan var sönderriven i skinnet och hela högerärmen hade gått upp. Fick en klump i halsen, den bara MÅSTE gå att laga!


Tejp och säkerhetsnålar i all ära, men jag tror det är dags att lämna in den på en riktig 10.000-milaservice. Kanske till och med ska kosta på den ett nytt foder så att den håller tills min ofödde framtida son kan axla ansvaret för denna ögonsten....


Broadcast and The Focus Group.

Falla i glömska.(Foto: Martin Larsson)


Kommer ni håg att det var jäkligt varmt i september?Thank's Chloë, thank you very much!


På tal om rosa så överraskade Annika mig i mellandagarna med att måla om vårat sovrum i rosa medans jag var å jobbade en dag. Allt tack vare en bild från Chloë Sevigny's mansion som till vissa delar gick rosa. Först tyckte jag att det var apfult och det kändes som man sov typ i Ken och Barbies lilla lovenest, men efter förförra helgens Madmen-race på Kanal 9 så såg jag en jäkla massa rosa väggar a'la 60-tal och tror att jag börjar gilla det! Fan, vilket tönt man är!

THINK PINK!

Mitt liv i rosa....


Råkade ut för den såkallade "fjärilseffekten" häromveckan. Hade kommit över en grå T-shirt på Acnes provutförsäljning som inte alls visade sig vara en Acne-tischa utan ett pressutlåningsex av H&M's Jimmy Choo-tischa som nån klantig stylistassistent råkat lämna på Acnekontoret istället och av nån outgrundlig anledning hamnade bland sampleproverna på Archive's. Soo far soo good, för jag gillade ändå T-shirten och när jag skulle tvätta den förra onsdagen så fick den åka med i vittvätten, vilket jag skulle få ångra! För när jag tog ut kläderna ur maskinen visade det sig att dom röda bokstäverna som utgör H&M's logga som satt på den dolda lappen på insidan brevid texten "presssample" nu hade färgat hela min arsenal av vita linnen, T-shirts, underkläder samt min enda vita skjorta som jag inte vuxit ur - ALLT ÄR NU ROSA! Men vem vet, det kanske är dags för lite rosa i vår! Har inte burit rosa skjorta sedan jag var stilförvirrad i Dubai för några år sedan. Men kan Johnny Depp komma undan med det så kan väl jag det med....Gräset är alltid grönare på andra sidan.


Hej bröder o systrar!
Har legat hemma några dagar med förkylningen från helvetet som kom smygandes innan jul men som nu har brutit ut totalt. Kan bero på att när vi kom hem till lägenheten på Nyårsdan stod balkondörren öppen och det var på riktigt minusgrader i lyan! Har legat i sängen och kollat resor till varmare bräddgrader i slutet på Februari, måste åka nånstans snart och just nu står det mellan nånstans i Mexico eller Indien. Nånting annat jag är peppad på så är det dom här Vansen i mocka här nedan från Vans Syndicate som är designade av Supreme's Luke Meier. Kruxet är bara att vi får vänta ända tills i höst innan dom kommer ut i butik, men jag vill ha dom nu nu nu! Å så vill jag ha lite värme och gröna gräsmattor.....


Later Skater!All you need is "löv"?


En annan Robert Altman.


Fick en mycket trevlig Fotobok i julklapp av min flickväns syster Karin och hennes kille Ted. Boken är sammanställning av bilder tagna mellan 1967-1974 av Rolling Stone Magazine's fotograf Robert Altman (ej att blanda ihop med regissören med samma namn) som fanns på plats och förevigade bla. Summer of love, Woodstock och Altamont. Många klassiska porträtt av allt ifrån Dennis Hopper, Steve Miller, David Crosby, Kris Kristofferson, Joni Mitchell, Keith Richards, Bobby Seale, Grace Slick mm.


( Klicka för större bilder! )


RSS 2.0