All day long, all night strong....


Bygga barkbåt...


Se å lär mina vänner! Nästa sommar ska vi också bygga kanoter som César här i filmen, verkar ju hur lätt som helst ey...                  Sen tar vi en tur i Dalälven eller nåt sånt!(via: The Adventure Life.)
Far & Son.


Jorå, så här kom lite autentiska bilder från helgens "skaviintetaåeldaliteplankoråmyrstackar" tillsammans med stabben. Sånt man skryter om såhär hösten 2010 istället för om vilda fyllenätter med fler luckor än en julkalender. Iallafall i mina kretsar....Ge mig en känga!
För något år sedan sprang jag på fotografen Jens Assur som hade ett par formedabelt snygga vandrarkängor som såg ut att vara ingådda(?) enligt konstens alla regler. Det visade sig dock att han hade köpt dem med färdig "patina" från Paul Smith! Försökte hitta ett par själv men gick bet både i affärer och på Ebay. Sen i våras såg jag Diemme's vandrarkängor som inte heller är fy skam! Finns på bland annat Nitty Gritty nu i höst för 2495:-.


Fool's Gold.

Lyssnade på radio för första gången på bra länge häromdagen, kom inte ihåg om det var P1 eller P2 men mitt i något jobbigt etno-fucking-världsmusiksprogram spelades en låt med The Abramson Singers ". Höst-igt bra skit, värt att lägga på minnet! Låten heter "Fool's gold" spelas i början av klippet här ovan.
Waste(twice).
Det finns en ekvation som tydligen aldrig går ihop i min garderob. Hur många jackor jag än köper, så känns det varje höst som att jag inte har någon bra varm jacka! I år skulle jag kunna tänka mig den på bilden här ovan från japanska Waste(twice). Ja va fan, jag skulle nog kunna tänka mig jeansen,koftan och skorna också för den delen!
Peace out!


Grateful Dead - Box of rain.
En vacker dag.....


Hade du frågat mig när jag 10 år vilken bil jag skulle vilja ha om fick välja vilken som helst, skulle jag svarat: Land Rover Defender! Faktum med är att jag skulle svara likadant om du frågade mig idag, vilket jag nog inte är ensam om. Speciellt i Vasastan har detta fordon drastiskt ökat i antal  och det har nog inte så mycket med den tuffa terrängen i stadsdelen att göra, utan snarare på grund av den höga andelen reklamare och fotografer i trettioårsåldern som bosatt sig runt Rörstrandsgatans förgreningar och som förverkligat samma romantiserade dröm som jag har till och från. En vacker dag kanske jag också får ha en sån bil? Här är en ruffig 3-dörrars favorit från i somras.


Det får bli ett pluspoäng för "fuck yoga"-klistermäket.


Jeansbögerier.


Jag är egentligen ingen jeansbög, iallafall inte nämnvärt gentemot en del av mina vänner som får något vått i blicken så fort nån visar lite stadkant. Fast mitt denimhjärta slog nog ändå några extra slag när jag såg den här "Behind the scenes"-filmen med Billy Reid som vann årets "Best new menswear designer in America" och fått ta fram en egen konceptkollektion med Levi's Workwear. Tillsammans med Levi's koncept/kollabrationschef Carl Chiara (som tydligen är nån sorts ikon bland jeansbögar) får man följa med en bit i processen att exprimentera fram nya grymma tvättar å färger. I like!


 

Billy Reid's kollektion släpps den 10 September på Bloomingdale's och i hans egna butiker.

 

 

 

 

 

 


1,5 Sol, 9 Ostadigt, 3,5 Regn.


Jag är nästan imponerad av mig själv att jag lyckades pricka in mina 14 dagars semester i somras dom enda två veckorna när det var dåligt väder! Ändå så bröt jag mot mitt gamla "No no" att bära shorts, typ varje dag. Man får göra sånt på landet! Nästa år blir det fiskarväst å  träskor till det...       

RSS 2.0